bumban,

De va ett tag sen de blev nått här, men har ju som sagt inte haft internet på ett tag men nu har det äntligen kommit. Skönt att skolan snart slutar och det är sommarlov, en lektion på onsdag bara.


I torsdags blev de häng med Ebba. Vi åkte till soptippen, hatar verkligen de stället. Tror de beror på alla fåglar och att dom som jobbar där är lustiga. Men vi åkte dit iaf för att kasta min sängram som gick sönder på inflyttningsfesten. När vi gjort de ringde vi Nenne och hon kom med lite öl så vi satte oss i solen och chilla. Riktigt nice va de.


Fredagen blev de jobb först. Sen mötte jag upp Micke på stan som va hemma, vi åkte hem och sola. Sen på kvällen kom lite gräbs och de blev chill på berget med lite öl. Vi fortsatte sedan inomhus med Elsa och Glenn. Och Eric kom ju hem med. Så jaa där inne blev de mer dircka och man blev lite små berusad. Men vid halv två elr nått gav vi upp och gick och la oss. Senare på natten kom en helt overkligt sms av Ebba men de kommer vi till sen. 


Lördagen vakna jag lite smått förvirrad. Ringde lite samtal och klumpen i magen kom som var kvar hela helgen. Men vi satte oss i bilen och åkte till stan och att in handla mer alkohol. Sen åkte jag hem ett tag, duscha och annat. Begav mig tillbaka till Hagbergs där söta lilla Tilia va så hängde lite med henne. Sen blev de grillat käk och häng på lekplatsen. Vi åkte senare hem till Matthias och Emma för lite trevligt häng. De va lite folk där och de blev en riktigt trevlig kväll. Kom hem lite små berusad igen. 


Söndag blev de kalmar för Bror fyllde ju 24 år, stor pojk nu. Sen åkte vi hem och jag stor städa hela lägenheten.


Okej tillbaka till Sms:et och klumpen i magen. Det är helt overkligt och så fruktansvärt orättvist. Ebba skrev ett sms där de stod att hennes pappa gått bort. Och det är fortfarande så overkligt att jag inte ens vet vad jag ska skriva. Det gör ont i mig att veta att Ebbas och Nennes med många fleras hjärtan är trasiga och man inte kan göra något för att laga dom. Jag tänker på er hela tiden och ni vet att jag finns här vad ni än behöver. Livet är inte rättvist och de suger. Men jag vet att ni är starka och ni kommer klara det här. Jörgen var en underbar person och så älskad av så många och Ebba va hans allt. Det är så orättvist att en sån person ska lämna jorden alldeles förtidigt! Jag älskar dig Ebba

Vila i frid Jörgen Johansson

Sötnos,


bumban,

Hänger i Kalmar lite för tillfället. Vi hade tänkt hitta på lite kul men de här vädret gör en ju så fruktansvärt opepp. Vart är min sommar? Vart är värmen? Jag vill gärna ha den nu tack! Men igår blev de Taco och hocky med lite människor. Haha vi lekte lekar, de e fan kul! 

Idag är de bara Chino och jag hemma, dom andra jobbar. Så just nu sover Chino och jag sitter och sneglar på mina Etik böcker, måste verkligen plugga idag. Började lite smått igår och insåg hur jävla mycket de e jag ska göra. Inte kul någonstans! Men bror kommer hem runt 7, då blir de väl film och käk. 

Åker hem imån bitti för att sedan spendera min dag på jobb. Får se om Nina kommer förbi när jag slutar, lite monopol skulle vi ju inte dö av. Och söndag får bli slapp/plugg dag. Känns som om allt händer på måndag, jag har en redovisning, ska lämna in ett arbete och prov. Ingen dag jag ser fram emot om man säger så. Men sen på torsdag har vi de sista provet för denna termin, fyfan vad skönt! 

Nej plugg nu va de ju. 
Puss

Bumban,

Nu har nog min kropp sagt ifrån att de är för mkt,
Näsblod, avsvimningar osvosv.
Så nu säger jag helt enkelt stopp.
Från och med nu kommer jag inte lägga mig i nått nytt.
Jag kommer enbart bry mig om folk som bryr sig tillbaka och uppskattar saker.
Jag kommer lägga min sista energi på skolan och sen sova en vecka när den slutar.

Det har varit alldeles för mkt nu, för många tankar.
Många besvikna miner och och stora klumpar i magen.  

Jag tar en paus från omvärlden.
Hej

bumban

fick sig en liten tankeställare...

RSS 2.0