bumban,

Oj, nu var det visst ett tag sedan. Men det har inte hänt så mycket. Är på praktik just nu, känns väl helt okej. Vore ännu skönare om vi slapp skolan men nej, prov, uppgifter som skall göras under tiden och böcker som skall läsas ut. Men nu är det typ bara två veckor kvar av praktiken, sen har jag hört att det bara är tre veckor kvar tills vi slutar skolan!! Fyfan va gutt! Äntligen klar sen, färdig utbildad för ett halv år sen på´t igen! 

Haft några klockrena utekvällar, myskvällar och annat med mina fina tjejor. Undra vad jag skulle göra utan Emelie och Anna? Förmodligen gå under. 

Nu har jag köpt min julklapp till mig själv, blev även den dyraste än så länge ;) Men nej vänta, haha jag är ju klar med ALLA julklappar redan! Fyfan va bra jag har varit iår! Menmen mitt Wii kommer förhoppningsvis på posten imån eller på fredag! Jag kommer inte va kontaktbar på två veckor.

Har även tagit det stora beslutet och verkligen bestämt mig, nästa år blir det! Måste bara fixa och trixa lite först, men nu är det fan dags!


Söta tjejor?

RSS 2.0