bumban,

Sitter och kollar på MTV Top 10 från 2005, haha fyfan va skön lista. Pinsamt dock att man kan alla låtar utantill!

Varit ledig i fyra dagar nu, kunde inte varit skönare. 

Fredagen blev de massa styr på dagen. Sen kom min kära Lina te ma. De blev kyckling rulle och Idol. Sen tog vi en "liten" sväng i Porschen, de va ju en upplevelse kan jag ju tala om. De va redigt sug i den bilen. 

Lördagen Va jag och lämna Chino i fårbo, de e så ensamt nu! Men på kvällen blev de middag hos Tvillingarna. Dom fyller ju faktiskt 20..tja idag Grattis!  De blev en jätte trevlig lördags kväll med god mat och gott sällskap. 

Söndagen Farmor fyllde år, så de blev hemmagjord smörgåstårta som bakismat. Det satt ju inte helt fel kan jag tala om!

Måndag Anna och jag begav oss till kalmar för att göra oss av med lite av lönen, blev en dammsugare och lite skor och lite kläder. Skönt va de med lite shopping iaf..

Tisdag En dag full av smärta, feber och lite annat kul. Men är brutal nöjd trots att de inte riktigt är färdigt än. Men de kommer bli. 

Idag är de första skoldagen på hela veckan, Och imån är de skola sen jobb och på fredag likadant. Och på lördag är jag frivilligarbetare i ishallen på Johannes Hockey cup sen blir de kalas för Stoffe som fyllt 18. Tror bestämt att det blir en nykter helg för oss båda med film och lite chips. 

Nej nu ska jag plugga lite för att sen bege mig till skolan..

En låt som går varm i min högtalare just nu
http://www.youtube.com/watch?v=SWk8cHd-SaI

bumban,

Sitter och kollar på Idol, de finns en hel del snygga killar me iår. Ge mig NorrlandsPolisen och GotlandsOlle tack!! Dom skulle gärna få sitta på varsin sida av mig i soffan och mysa, mm!! Men jag antar att jag får nöja mig med Chino som ligger här bredvid. Han skall vara här nu några dagar, de e mys på de me faktiskt! Är lite nervös i magen för Bror min, men de ska gå bra och kommer bli super bra! 

Idag hade vi terminens första prov. Och vi kan väl säga att de alltid är lätt att vara efterklok. Men det gick nog bra, jag måste bara lära mig att sitta längre och tänka längre om jag skall klara mig på högskolenivå sen. Fan vad ett år känns långt! Måste verkligen göra något efter jul nästa år. Vägrar jobba i Oskarshamn i ett halv år, och vägrar framför allt bo här ett helt halvår till i onödan!! 

Alla säger att när man är i kris så vill men ändra sitt utseende en massa. Och jaa jag kan ju säga att jag smider planer. Dags att växa upp och ta tag i saker?



Nästa ska man tillbaka till viken för lite mer smärta, redigt längtar faktiskt!!

bumban,

Som sagt jobb-skola-jobb-skola-jobb-skola, och ändå har jag ALDRIG några pengar till att göra nått!! Flytta hem i från vart dyrt, men såå värt! Skolan blir bara tråkigare och tråkigare, men men 3 månader kvar nu bara. Sen HEJ BEMANINGEN ge mig jobb! Eller ut och resa? Jobba först? Norge för att jobba lite? Ååååh ångest! Men jaja de löser sig väl de me. 

Va och fick lite älskad smärta i fredags, skit ful nu men de ska bli fint hoppas jag. Om två veckor e de dags igen. Bumban<3 smärta? eller? 

Hade långt telefonsamtal med Nina nyss, saknar min NinaVagina. Men vi spådde lite planer inför kommande helger och kommande äventyr, lågstadiestyle! Hoppas att hon kommer till mig i helgen, de e tomt i min säng, haha! 

Nästa vecka får jag sällskap i sängen hela veckan, de ska bli mys. Finns inge bättre kill sällskap än när de har 4 ben och en svans och håller tyst mesta dels, kan ju inte bli bättre?

bumban,

Det var ett tag sen de blev nått här nu. Har haft fullt upp med jobb och annat. Men vi kan väl börja med att säga att den här sommaren gick alldeles för fort, Vad hände lixom? Vad hände med alla planer? jag har inte ens varit i nabben denna sommar ffs! Och nu innan man vet ordet av så är man tillbaka vid skolbänken och inför denna termin ligger motivationen på noll! 

Men jag tror jag har hittat vad jag vill plugga vidare till nu, det sura är att nästa ansöknings datum är hösten 2011. Känns som en evighet det och det är ju faktiskt nästan ett år, that sucks big time.

Jag håller på att dö i denna stad, alla vänner är borta. Alla på sina håll och lever livet medans de känns som om jag e fast, står och stampar på samma plats dag in och dag ut. Efter denna sommar försvann många vänner och kvar blev jag. Jag tror aldrig jag känt mig så ensam som jag gör nu, det är skönt att gå till jobbet och jobba för att träffa folk, vad är det lixom? Mitt liv känns sorgligt. Borde inte de här va den bästa tiden i mitt liv?


RSS 2.0