bumban,

hm, jaha haha jaa midsommar. Hade en riktigt trevligt kväll tills de blev lite för mkt och jag blev nog lika överraskad över slutet på den som alla andra. Men så kan de gå. Värre va de ju att gå upp och jobba dagen efter, den va inte okej. Men för den lönen som fick de bli helt okej. 

Idag har jag haft en redig familjedag. Börja dagen hemma hos mamma för lite sol och häng med min älskling Sid. Fick go mat coh en powernap i solen hanns med. Sendan begav jag mig till pappa. Hämta Maja på kalas, bada och god mat. Finfin dag. Lite pics, dock inga från midsommar.









En helt fin dag, och nu kommer en så jobbig vecka. 
Börjar kl 16.00 imån (måndag) och går av 07.00 Tisdag morgon. 
Sen jobbar jag natt hela veckan och ledig helgen. 
Då blir de fest och Latitud!

bumban,

blev på lite bättre humör igår. De e tjejerna sommar?! skulle tro så, killar är till för att utnyttjas som tanterna på jobbet sa idag. Dom är för härliga dom, ibland älskar jag mitt jobb och idag har absolut varit en sådan dag. Jag gifte mig tydligen 1941 och gjorde lumpen 1942. De e personal fester hit och dit och efterfester på de. Det har bildats klubbar hit och dit och de ska klistras lister och fångas tomtar osvosvosv..

Hann även med att steka lite idag och de tog som fan idag, de gillas starkt!
Jobbade även på morgonen, blev minigolf och glass på gunnarsö, det var trevligt.

Nu på kvällen gjorde jag mig en sådan där supergod ägg och räkmacka och självklart tappar jag den i knät, typiskt! Men egentligen känner jag för att festa som fan! De e ju lill lördag idag, tjejerna är på Terassen och andra sitter och tar en god öl och vissa dricker skumpa! Jag vill me! Men jobbet kallar imån men sen är jag ledig till lördag, wihu?  

http://www.youtube.com/watch?v=qwlK5b4KYfI

Den här låten har gått varm i mina högtalare ikväll, så sjukt skön! 
Ryser lite i mig. 





bumban,

blablabla på dåligt humor! 

I got my finger on trigger and it's your name on the bullet



bumban,

Jag har redan bestämt mig för att jag är kär i denna sommaren. På nått sätt så kommer den bara bli underbar känner jag på mig. Har dock lite ont i magen av att jag tagit på mig 5 sommar jobb, men de ska väl gå de me. 


S som i Sommar!

bumban,

har haft en kanon helg, men det kan väl inte bli annat när man har mina vänner. Fredagen börja med städ och tvätt och avslutades med Nina i mönsterås där vi va barnvakter åt hennes brors barn, Hampus och typ Willma. En redigt skön kväll. När vi kom hem låg en bror och sov på min soffa, haha jaa Nina och jag sov inte så mkt den natten. Lördag blev de stan och sen redig storstädning hemma i lägenheten. Det var välbehövligt kan jag ju tala om. Sen blev de en liten trevlig fest här hemma hos mig. En Ebba, en basse och en Jill titta förbi, massa spel och massa skratt. Stan såg mörk ut från en början men visade sig bli en redigt skön kväll. Massa foton, gratis pizza och skratt.








bumban,

Har haft en sådan där toppen sommardag. Först lite stek i solen sen lite kurs efter de kom en Nina och vi hade en fin lite jordgubbs picknick ute i ossvalle. Efter det begav vi oss till pvik för att störa pojkarna i deras spelande. Vi skulle åka och fiska sa dom men de vi åkte ut med någon båt som lukta kiss. Men de va en fin tur på sjön, lite härliga bilder..









Har funderat lite grann och tror jag bestämt mig..


bumban,

Orken har inte redigt funnits för att skriva. Igår var en jobbig dag, en dag som man länge haft en klump i magen för. Igår var dagen vi stod bakom vår älskade Ebba som var tvungen att begrava sin pappa. Vi krama henne lite extra hårt och torka alla tårar vi kunde. Jag, Lina och Carro var där för att visa vårat stöd. Att se våran kompis så förstörd går inte beskriva, det gör ont i hjärtat och man vill göra allt bra igen. Men i det här fallet så kommer det ta tid, men vi kommer göra allt för att Ebba ska må bättre. Vi älskar dig i massor Ebba och vi finns här! Min tankar går även till Nenne och resten av Jörgens familj. 

Just nu är jag trött, trött i kroppen, trött i huvudet och orkar ingenting. Känner mig nere osv..


bumban,

Massa möten idag, hoppas allt går bra. 
Hade helst bara velat ha en chilldag
Men de får väl bli på torsdag elr nått.
NiceNiceNice.

bumban,


Orkar inte skriva så vi tar lite bilder. 




Har även firat Mupplan Lina som fyllde 21 förra veckan, 
Grattis sötnos<3


Skulle inte ha något emot om någon kom hem med en sådan här till mig!! 


bumban,

Hade sådanadära jätte stor planer om vad jag skulle skriva här,
stora fina ord, meningsfulla meningar och viktiga saker.
Men det är bara tomt nu, har en dålig kväll med orden på tungan men munnen stängd.

Det är för många tankar i mitt huvud och allt är bara i en enda stor röra.
Jag måste nog tänka några dagar till innan min tankar ens kommer låta någorlunda vettiga.

Nu ska jag kramas med min hund, för han är den bästa!

bumban,

En vecka på sommarlovet har redan gått och jag har enbart jobbat typ. Men det är nästan helt okej. Solat har jag hunnit med också, fått lite fin färg.

Ikväll åker mamma och Jimmpa till Kroatien? Slovenien? aja någon stans iallafall. Så nu har Sid och jag FF i en vecka. Men Nina är ju hemma och Micke kanske kommer hem och Johan kommer hem, så ensamt lär de ju inte bli. Grilla måste vi göra någon kväll iallafall. 

Jag vill me utomlands nu! 


bumban,

hm slutat skolan nu, nice som fan! Blev vin kväll här i fredags med några brudar, sen blev de dimma- Nej men de va en as trevlig kväll och måste göras om snart, helt klart.

Jobbat lördag, påminn mig om att aldrig aldrig aldrig mer jobba bakis!! dra mig baklänges va de de va jobbigt. Söndagen blev de jobb med och idag blev de jobb med. Nice med cash!

Kommit fram till att jag är ( eller skulle vilja va) en drivare. Jag borde nog inte ha samma kompisar för länge, inte bo samma plats för länge. För de kommer till den punkten där man bara tröttnar på allt, lämnar allt med en besviken min och minnen som är dåliga. Så varför inte lämna allt medans allt är på topp? Då får man bara bra minnen med sig. Varför ska man försöka laga saker 300 gånger om? Jag är trött på allt skitsnack, alla falskheter och alla spel. Från och med nu kommer jag skita fullständigt i saker som inte rör mig i ryggen. Jag kommer inte lägga mer energi på dom som inte förtjänar det. Tänker göra allt i min makt för att jag ska må bra igen, för det har jag lovat folk nu. 

Trött på att ständig känna denna ständiga osäkerhet och aldrig känna sig riktigt hemma, se hur folk snackar skit bakom ryggen på folk och sen krama om dom och säga att dom betyder. Jag ska inte säga att jag inte snackar, alla gör det, men jag umgås inte med folk jag inte tycker om och säger inte ord jag inte menar. Just att se ens vänner göra sånt får en så sjukt osäker, vad säger folk bakom min rygg? Vad är sanning och vad är bullshit? Shit, jag behöver nytt nytt nytt!

Sometimes the truth just hit you right in the fucking face

RSS 2.0